ShipToGaza Norway

Neste bidrag ut i kunstlotteriet, er donert av vår «søta syster», Ellen V. Larsson

Denne gangen er det ikke et maleri - eller en originaltegning fra en mulig Oscarvinnende film - men, en glassskulptur. Ellen har donert den vakre og kanskje litt mystiske vasen, 'Nebula'.

Ellen V Larsson (1987) er glassblåser med egen glasshytte i Norge. Født i Sverige, hvor hun også lærte seg kunsten med glassblåsing ved Kosta glasssenter i 2007. Fra begynnelsen av var drivkraften en interesse for å lære seg det tradisjonelle glassblåserhåndtverket, og derifra er det blitt mer

eksperimentelt. Ellens hovedpraksis er å kombinere ulike materialer som f.eks tre, grus og koppertråder med glasset og lage mønster på utsiden eller innsiden. Inspirasjonen kommer fra naturen og fra glasset som faktisk er et fleksibelt materiale.
Ellen er daglig leder på Hett Glass fabrikken i Lillehammer.

Lillehammer er byen der Ship to Gaza har en egen avdeling og er en av forholdsvis få kommuner i Norge som har vedtatt en boikott av varer fra okkuperte områder. Ta turen innom Hett Glass for å se flere av Ellens verk, og les mer i linken nedenfor om hvordan politikere i Lillehammer har jobbet seg fram til sitt vedtak, et eksempel til etterfølgelse:
http://www.bdsnorway.net/…/month/year/lillehammer-sttterbds…

Vi i STG sier tusen hjertelig takk til Ellen for at hun støtter oss i kampen for å heve den umenneskelige blokaden av Gaza. 'Vi må stå samlet mot urettferdighet' sier Ellen, og vi er så hjertens enig!

Støtt arbeidet til Ship to Gaza

Støtt arbeidet vårt ved å kjøpe gaver fra oss
Klikk her for å kjøpe en gave med mening.

 

En bursdagsgave med mening. Støtt oss økonomisk ved å starte innsamlignsaksjon gjennom SPLEIS.
Klikk her for å starte en innsamlingsaksjon gjennom SPLEIS.

Bli medlem!

Donasjoner

Vipps: 509880 (trykk kjøp og betal)

Konto: 1503.18.33598