Ship to Gaza Nettbutikk

Her kan du kjøpe bøker og annet materiell

Fiskerne i Gaza

Fiskerne i Gaza

av Jan Petter Hammervold (2018)

Kr 150,-  +  frakt

- Det største av alt er at vi skaper håp. Gazas befolkning føler seg ikke glemt, skriver Jan Petter Hammervold i sin bok, «Fiskerne i Gaza».

En tidligere livskraftig fiskerinæring med tilgang på gode havområder har blitt redusert til et magert fiske i til dels sterkt kloakkforurensede strandområder. Ifølge den omstridte Osloavtalen fra 1993, skulle Gazas fiskere få drive fangst ut til 20 nautiske mil utenfor kysten. Israel har ensidig og gradvis redusert dette ned til tre nautiske mil. Forfatteren kritiserer norske myndigheter og norske og internasjonale media som i stor grad «godtar» det som skjer. Blant temaene som tas opp, er også gass- og oljefunn i havbunnen utenfor Gaza, og hva dette betyr i det store bildet. Hammervolds hensikt med boken er klar: - Målet - drømmen - er å bidra til at befolkningen på Gazastripen kan få det samme forholdet til sin kystlinje som folk over hele verden har hatt siden vi mennesker ble i stand til å bygge flytende farkoster.Bestilling
 

Fyll ut feltene nedenfor og trykk"Send". Hvis "Send" ikke virker, kan det skyldes at et felt ikke er riktig fylt ut.

Beløpet kan innbetales med Vipps 509880. eller konto 1503 29 86401 hvis du vil bruke bank. Husk da å skrive navnet ditt i meldingsfeltet.  Legg til 75 kr for porto.

Velg varer

Feltet er ikke riktig utfylt . Skilletegn (unntatt punktum) er ikke tillatt. Kun vanlige bokstaver og norske særtegn godtas.

Fyll ut feltet over med antall hvis du ønsker flere eks av en bok.

Feltet "Navn" er ikke riktig fylt ut. Kun vanlige bokstaver og norske særtegn er tillatt.

Feltet "Din epost" er ikke riktig utfylt. Skriv inn en gyldig epostadresse.

Invalid Input

Feltet "Gateadresse" er ikke riktig utfylt . Skilletegn (unntatt punktum) er ikke tillatt. Kun vanlige bokstaver og norske særtegn er tillatt.

Feltet "Postnummer" er ikke riktig utfylt. Kun 4 siffer.

Invalid Input

Skriv inn fire tegn. Små bokstaver
Be om ny kode Ikke gyldig. Prøv igjen.

Hvis du har problemer med utfylling av skjemaet, kan det være du bruker et ulovlig tegn. Skjemaet godtar ikke skilletegn som komma eller kolon (punktum er tillat). Det kan også hende at du må oppdatere nettleseren din. (Microsoft Edge, Chrome, Safari, Firefox o.l).

Publisert

27. april 2024

Stikkord

Bestill her