Rapport fra Hamburg

Hamburg onsdag 02.08.23: På formiddagen holdt Zohar fra FFC sammen med Theresa fra Hamburg palestinakomiteer m.m stand, og delte ut flygeblader.

Senere på kvelden var det laget til en sammenkomst for mannskapet på Handala, på Universitetet i Hamburg. Lokale palestinavenner kom for å høre om seilasen vår. Hele mannskapet presenterte seg og det ble fortalt hva motivasjonen til seilasen var. Flere organisasjoner holdt foredrag og det var mulighet til å stille spørsmål underveis. (bildet)

Handala i Hamburg 5

Tilstede var det ca 55-60 fremmøtte. Her som mange andre steder var snittalderen godt over 60, men til glede og overraskelse var flere av de fremmøtte unge mennesker.

Også her ble det vist stor takknemlighet for seilasen vi utførte og flere avde fremmøtte kunne tenke seg å muligens være deltagere på neste års seilas.

Disse holdt foredrag:
Wolfgang Scheer for Attac Hamburg AG Palestina,
Wieland Hoban for Judishe Stimme
Dr Fuad Zeitan for Deutsche-Palestinsische Medizinische Gesellschaft.
 

Torsdag 03.08.23:  Zohar fra FFC, Theresa fra Hamburg Palestinakomitee, Elin K Hansen og Tone Vale(begge mannskap fra Handala) tok en hop-on-hop-off buss rundt i Hamburg. Vi leverte ut flygeblader til de som ønsket å ta imot.